icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Es crea una nova línia de bus entre #Igualada i els centres universitaris de #Manresa

El Departament de Territori i Sostenibilitat posarà en servei el pròxim dimarts, 23 d’abril, una nova línia de bus que comunicarà Igualada i els centres universitaris de Manresa (Campus UManresa-FUB i l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa UPC) per tal d’atendre les necessitats de mobilitat dels estudiants.

El nou servei oferirà 3 expedicions d’anada i 3 de tornada els dies lectius universitaris, amb sortides d’Igualada a les 7.05 h, 13.35 h i 19.05 h i  amb sortides des de Manresa a les 8.00 h, 14.30 h i 20.00h.

En sentit d’anada, el servei cobrirà tot el Passeig Verdaguer d’Igualada, fent parada a l’estació d’autobusos, continuarà de manera directa per la C-37 com a via ràpida i un cop a Manresa realitzarà parada a Plaça Valldaura, als centres universitaris i a l’estació d’autobusos.

Els horaris estan coordinats amb les entrades i sortides dels diferents centres universitaris de Manresa així com amb els centre educatius d’Igualada. Igualment, la majoria de les expedicions ofereixen enllaç amb els trens de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya a les estacions de Manresa i Igualada. Aquestes comunicacions són ateses per l’empresa concessionària SA Masats Transports Generals (Grup Direxis).

tornar_radioIgualada