icon_radio

RÀDIO

BLOG

CREADORS DE L’ENDEMÀ

Compromesos amb donar a conèixer el talent que hi ha a la nostra comarca, volem donar veu als joves inconformistes que lluiten dia a dia per aconseguir els seus somnis: esportistes, músics, pastissers, fotògrafs, models o inventors ens visiten cada dilluns per compartir amb els oients les seves passions i donar a conèixer el seu món. Un programa que sempre completem amb un toc d’humor, entreteniment i bon rotllo en seccions en les que parlem de xarxes socials, cinema, sexe i les associacion

QUI SOM?

Marta Valls: Conductora del programa Creadors de l’Endemà. Sóc independent, curiosa, innocent, mai sé dir que no i visc una mica als núvols. M’encanta la gent i els llocs que inspiren, per això m’encanta conèixer històries, llenguatges, i persones interessants com les que ens visiten cada setmana. Fer periodisme per aprendre, conèixer i explicar la vida i el MÓN.

Anna Valls: Estudio  Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona. M’apassionen les pel·lícules antigues que parlen de princeses i emperatrius, em considero una persona bastant marmota, sóc fanàtica tant del 30 minuts com de les empalagoses sèries que fan a Divinity. Tal com veieu sóc una professional molt multidisciplinar.

Sergi Pérez: Sempre he volgut treballar en un ofici que ajudés a la societat a entendre millor el que passa al nostre voltant, sempre m’ha agradat estar informat i explicar coses. És per això que em resulta curiós el fet de no saber ben bé com definir-me. Diuen que definir-se és limitar-se, però també és important saber una mica qui ets sense que això t’encaselli. Apassionat, crític (en especial amb els poderosos) àcid i sarcàstic quan cal, idealista, utòpic, alguns diuen que ingenu. Estudio Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona. Si us agrada piular per Twitter em podeu seguir a @SergiPerez_93.

Isaac Posadas: Estudio Periodisme per pur instint de supervivència, sí, per sobreviure, ja que no sé fer una altra cosa en la vida. No sé fer res més que escoltar històries de iaios com quan anava tot sol amb deu anys a les cases dels veïns dels meus avis a passar la tarda. M’agrada parlar, explicar històries (pels que són iaios i pels que ho serem), sobretot a través d’aquest gran invent anomenat ràdio. A vegades penso que convisc amb diversos personatges dins meu, potser perquè faig teatre. Així, sóc molt Isaac, Posadas i Plaza d’igual a igual, un xic de conductor de l’Entre Llençols, un mica de @Gasthofen quan piulo i tots ells alhora.

Jordi Puig: Tècnic de so del programa. M’agrada escoltar i fer música, m’agrada viatjar, m’agraden els esports de risc, m’agrada menjar bé, m’agrada el teatre i fer el pallaso, m’agrada la fotografía,… m’agrada la ràdio i tot el que l’envolta! Suposo que és per això que m’encanta posar-vos el millor so cada dilluns de 9 a 10 a ràdio igualada, perquè el “Creadors de l’endemà” m’agrada, i les aficions dels seus convidats són una part de mi. Encantats de coneixe’t!

tornar_radioIgualada