icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Jordi Cuadras, d’Igualada Som-hi, presenta una “Igualada planificada” com a projecte per governar la ciutat

Que el REC sigui el primer barri 100% verd de Catalunya, augmentar l’ocupació per fer front a l’atur, cohesionar els municipis de la Conca d’Òdena com a ciutat única, i aconseguir una línia de tren que passi per Igualada i sigui un ramal del Corredor del Mediterrani; aquestes són algunes de les propostes que Jordi Cuadras, candidat a l’alcaldia pel partit Igualada Som-hi, ha explicat en una conferència al Museu de la Pell d’Igualada, on ha presentat el seu projecte per la “Igualada d’avui i demà” sota el lema “Tornem a fer avançar Igualada”.

Cuadras va criticar algunes de les obres que ha dut a terme el Govern de Marc Castells, com la gestió dels pisos buits i dels carrils bici i de vianants. També ha remarcat que van condicionar el pressupost municipal aconseguint propostes concretes, com que el c/Òdena sigui un carrer de vianants.

Amb la sensació d’estar en plena campanya electoral per a les pròximes eleccions municipals, Cuadras i la seva formació defineixen com s’ha de governar i com ha de ser l’alcalde, assegurant que “el govern ha d’estar connectat a la realitat, de la gent i per a la gent”.

Afirmen que ara la formació està més preparada per governar la ciutat, quan encara resta any i mig de la present legislatura abans que es convoquin les pròximes eleccions municipals.

 

tornar_radioIgualada