icon_radio

RÀDIO

BLOG

Cuina de Nadal: Escudella i Tronc de Nadal

Cuina oberta / Receptari – Des del passat dijous 27 de novembre i coincidint també amb els primers 3 dijous d’aquest mes de desembre, el Mercat de la Masuca realitza uns tallers de Cuina de Nadal, realitzats en un espai equipat en una de les parades del mercat. Durant aquest curset s’elaboraran diverses receptes de cuina adreçades a les properes festes nadalenques. Isidre Soteres, cuiner i gerent del Restaurant El Jardí d’Igualada, realitza aquesta tasca docent davant dels participants en aquests tallers de cuina, que han assolit un bon èxit d’inscripció en quedar les places per participar exhaurides a les poques hores d’obrir-se el període per poder apuntar-s’hi.

En aquest vídeo adjunt, podem seguir les instruccions per poder cuinar la tradicional Escudella i el  Tronc de Nadal, un postre adreçat principalment per a la Nit de Cap d’Any.

 

Font: infoanoia.cat

tornar_radioIgualada