icon_radio

RÀDIO

BLOG

‘Cuina oberta’ és música a l’Spotify

Cuina oberta / Música – Potser que és complementin, la cuina i la música. Una combinació sonora dels fogons de la cuina en plena acció amb sons de bones cançons. Aquesta és la proposta que un convida a escoltar i compartir des del programa gastronòmic i de restauració de Ràdio Igualada. Des de l’Spotify, un programari propietari suec de flux de dades de música, gràcies a un model que ofereix d’igual a igual i que permet escoltar de forma instantània música sense temps de descàrrega, i on es poden fer cerques de temes musicals per artista, àlbum o llistes de reproducció creades pels propis usuaris, el ‘Cuina oberta’ ha creat la seva pròpia playlist de cançons.

Michel Bublé, David Bowie, Barry White, Adele, Sting, Genesis, Queen i molt més, formen part d’aquesta selecció que hem anomenat ‘Cuina oberta, és música!’. Varietat d’estils, de registres, amb predomini d’exits dels 80, 90 i també composicions de l’actualitat més seleccionada. Per ara, prop de setenta temes musicals composen aquesta playlist, que a mida que passin els dies anirem augmentant. Si vols fer-nos suggeriments, estem a la teva disposició per incorporar aquelles cançons que et poden acompanyar a l’hora de cuinar. Cuina i música, una bona recepta.

Ah! ens oblidem d’incloure l’enllaç per accedir-hi, recordant que prèviament us heu de registrar al servei de l’Spotify: ‘Cuina oberta, és música!’

 

 

 

tornar_radioIgualada