icon_radio

RÀDIO

BLOG

‘Cuina oberta’ i Mercat de la Masuca amplien una setmana més la participació pel sorteig val de compra de 50€

Cuina oberta / Participació – El programa de gastronomia i restauració de Ràdio Igualada ‘Cuina oberta’ i el Mercat de la Masuca d’Igualada, sortegen un val de compra per un import de 50€, per gentilesa de l’Associació de Botiguers del mercat igualadí. La promoció ja està en marxa.

JA hem rebut un bon grapat de correus electrònics per participar, i decidim ampliar una setmana més la data del sorteig, previst inicialment per aquest dissabte dia 16 de maig,  el realitzarem el proper dissabte dia 23 de maig durant l’emissió de l’edició 27 del ‘Cuina oberta’.

Us recordem que per participar en aquest sorteig del val de compra per valor de 50€, només cal enviar un correu electrònic a l’adreça: cuinaoberta.radioigualada@gmail.com, incloent a l’assumpte ‘val de compra’, i afegint al correu les vostres dades: nom, població i telèfon de contacte.

A més a més, el guanyador/a s’endurà junt amb el val de compra valorat en 50€, un exemplar del llibre ‘El gran llibre dels bolets’ de Marc Estévez Casabosch (Ara llibres, 2015).

Participeu i molta sort!!!!

tornar_radioIgualada