icon_radio

RÀDIO

BLOG

‘Cuina oberta’ per aquest dissabte 27, amb Fira de la cervesa artesana a l’Espelt, bolets amb Marc Estévez i un cuiner de ‘cinc estrelles’ Fermí Puig.

Preparats i cuinats per a la seva degustació els continguts de la segona emissió del programa gastronòmic i de restauració de Ràdio Igualada. La cervesa serà una de les protagonistes d’aquest ‘Cuina oberta’ amb la 3a. Fira de la Cervesa Artesana que és celebrarà aquest dissabte dia 27 al municipi anoienc de l’Espelt. El programa entrevistarà a Joan Miquel, membre de l’Associació d’Amics de la Cervesa ‘La Bromera’, que ens explicarà les principals activitats que es duran a terme en aquesta fira.

Els bolets també seran protagonistes per espai d’uns minuts amb Marc Estévez Casabosch, amant i practivant de l’agricultura ecològica, horticultor, comunicador i escriptor. El motiu és la publicació aquest setembre del seu nou llibre sobre bolets. A ‘El gran llibre dels bolets’, publicat per l’editorial Ara Llibres, coneixerem els diferents tipus de bolets, on trobar-los i cuinar-los.

També el ‘Cuina oberta’ d’aquest dissabte dia 27, i redifusió diumenge dia 28, inclourà entrevista amb un dels grans cuiners de Catalunya,  Fermí Puig, descobridor de Ferran Adrià i cuiners d’El Bulli. Puig ha treballat en grans restaurants de Barcelona com el Drolma. Des del juny del 2013, Fermí Puig ha fet realitat el seu somni, tenir el seu propi restaurant ubicat a Barcelona, on ofereix una cuina de qualitat ‘per a tots els públics’. Un cuiner de ‘cinc estrelles’ per aquesta edició del ‘Cuina oberta’.

El programa s’emet a través de la sintonia de Ràdio Igualada, dissabtes de dotze a una del migdia, i redifusió els diumenges a la mateixa hora.

tornar_radioIgualada