icon_radio

RÀDIO

BLOG

‘Cuina oberta’ presenta el receptari de la blocaire ‘eva cuinera’

Cuina oberta / blocaires – Una de les seccions del nou programa gastronòmic i de restauració de Ràdio Igualada, és presentar el treball culinari i internauta de molts blocaires que amb el seu blog son presents a la xarxa, amb les seves receptes de cuina. En aquesta primera edició del ‘Cuina oberta’ us presentarem a Eva Olivares, autora del blog ‘Eva Cuinera’ (evacuinera.cat), creat l’any 2012. Mare, relacions públiques i empresaria, tot per aquest ordre, a estones lliures Eva Olivares posa en pràctica la seva passió per la cuina i descobrir receptes noves, i sobre tot dolçes, tal i com ens explica en el seu blog. A ‘evacuinera’, hi podem trobar receptes fàcils, de manera que tothom les pugui cuinar. A més, ens ho ensenya pas a pas amb una excel.lent sessió fotogràfica.

Les primeres receptes del nou programa de Ràdio Igualada, seran protagonitzades per ‘evacuinera’ amb un servei complet de primer, segon plat i postres. A més, conversarem amb la seva protagonista, Eva Olivares, que ens explicarà amb detall l’experiència personal culinaria i la seva faceta de blocaire amb un espai a la xarxa dedicat a una de les seves passions, la cuina. No us ho perdeu!!

El ‘Cuina oberta’ s’emet els caps de setmana, dissabtes i diumenges de dotze a una del migdia. L’emissió del diumenge serà però la redifusió del programa del dissabte. Recordem també que el programa serà disponible per ser escoltat a tota hora i en tot moment amb el format ‘podcast-ràdio a la carta’ que us ofereix el portal web de Ràdio Igualada.

tornar_radioIgualada