icon_radio

RÀDIO

BLOG

‘Cuina oberta’ sorteja una mona de pasqua elaborada amb noves tendències de pastisseria

Cuina oberta / Participació – Atenció als que sou i som padrins, el ‘Cuina oberta’ vol sortejar entre tots els nostres oients del programa de Ràdio Igualada i seguidors a les xarxes socials, una Mona de Pasqua elaborat amb les noves tendències de pastisseria, elaborat per gentilesa de ‘Sweets by Nan’, granja-cafeteria i pastisseria artesana ubicada al carrer Santa Maria 20 d’Igualada. Serà un pastís de vainilla o xoco, i farcit amb el gust del guanyador d’aquesta promoció (llimona, taronja, maduixa, xoco…). A més, estarà cobert amb fondant, amb el logo del programa en la decoració

Per participar el ‘Cuina oberta’ ofereix diversos canals. En primer lloc, enviar un correu electrònic a cuinaoberta.radioigualada@gmail.com, indicant a l’assumpte: sorteig mona pasqua, i incloent nom i cognoms, població i telèfon de contacte. També enviar un missatge directe al compte de Twitter del programa: twitter.com/cuina oberta.

Entre tots els missatges rebuts, el dissabte dia 28 de març durant l’emissió de l’edició 22 del ‘Cuina oberta’, realitzarem el sorteig d’aquesta original mona de Pasqua que estarà decorada amb els logotips del programa i de Ràdio Igualada. Participeu!!!

tornar_radioIgualada