icon_radio

RÀDIO

BLOG

Cuina oberta us ofereix un ‘Brou concentrat d’entrevistes’ ben cuinat

Cuina oberta / Ràdio – Un brou, en gastronomia, es un plat molt senzill, és a dir, l’aigua en que s’ha cuit algun aliment, usualment carns o vegetals. El brou serveis com a aliment en si mateix, en aquest cas se sol menjar amb una mica de pasta, arròs o bé fideus gruixuts amb arròs. Però, sovint s’utilitza en un tipus de cuina més elaborada, com a fons per preparar altres plats, com sopes, salses o guisats.

Aquest cap de setmana el ‘Cuina oberta’ de Ràdio Igualada, us ha preparat un brou ben consistent. Un ‘Brou concentrat d’entrevistes’. Així hem titulat el programa que s’emetrà aquest dissabte dia 18 i diumenge en redifusió, en l’horari habitual del nostres espai, de dotze a una del migdia.

Dels programes emesos fins ara, recuperarem de nou tres entrevistes per ser escoltades. En primer lloc tindrem a un dels grans cuiners i restauradors de Catalunya, amb més de trenta anys d’experiència. Es tracta de Fermí Puig que regenta actualment el seu propi restaurant a Barcelona. En la conversa fem un repàs a la seva trajectòria professional  i  una valoració de la cuina que es fa ara, entre d’altre temes, afegint a més dues interessants receptes pròpies de Fermí Puig.

També en aquest ‘Brou concentrat d’entrevistes’, podreu escoltar a Marc Estévez Casabosch, especialista en l’univers del bolets, que cada any publica un nou llibre sobre aquest producte de la terra. Enguany, s’ha publicat ‘El gran llibre dels bolets’ (Ara llibres, 2014), que pretén ser un gran manual per conèixer, descobrir, trobar i cuinar els millors bolets. En aquesta entrevista, en Marc Estévez Casabosch ens explica l’elaboració d’una senzilla recepta amb base de bolets.

I finalment, recuperem l’entrevista a un dels cuiners anoiencs més reconeguts de la cuina i restauració de la nostra comarca, en Ramon Cuadras. Una interessant conversa entorn a la cuina, les seves experiències professionals i ens explica amb detall que ens ofereix el seu restaurant ubicat a Igualada. I atenció als consells culinaris que ens ofereix en Ramon Cuadras.

Un brou ben cuinat, amb tots els seus elements i ben servit aquest cap de setmana a Ràdio Igualada amb el ‘Cuina oberta’. Sigueu ben servits.

tornar_radioIgualada