icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

CUP Igualada “no hi hagut oposició a l’Ajuntament d’Igualada. Volem fomentar el debat públic alhora de prendre decisions”

La formació, que la setmana passada va anunciar que concorreria a les eleccions municipals, deixa clar que es presenten perquè troben necessària una candidatura a la ciutat que fomenti el debat públic en la presa de decisions del municipi. Per a la CUP no hi hagut oposició a l’Ajuntament d’Igualada, i els models dels 12 anys d’Entesa per Igualada i els 4 de CiU i ERC no els convencen. Creuen que manca el debat polític i això va en detriment de la transparència democràtica de les institucions.

La CUP Igualada admet  que aquests dies estan treballant en la confecció de la llista i en la tria del cap de llista. Dos dels representants de la formació, Tere Vidal i Albert Mateu, han destacat que no és el que més els preocupa. Per a la CUP Igualada, el cap de llista no és el més important perquè es consideren assemblearis i per tant l’equip és el més important per sobre dels personalismes. En un altre ordre de coses, la CUP a la capital de l’Anoia diuen que no han decidit encara si es presentaran sols o acompanyats per altres formacions a les eleccions del dia 24 de maig.

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada