icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Damià Calvet “La Generalitat tindrà múscul financer per abordar les obres de desdoblament de la C-15 aquest 2020”

El conseller de Territori i Sostenibilitat ho ha explicat durant la visita que va fer a final de l’any passat a la ciutat d’Igualada. Calvet va detallar que amb l’acord del pressupost del 2020 s’impulsava una modificació fiscal que ha de millorar la capacitat d’inversió de la Generalitat. Sense deixar de ser exigents amb el dèficit d’infraestructures i d’inversions de l’Estat envers Catalunya, el conseller considera que aquesta modificació permetrà abordar projectes importants com el desdoblament de la C-15 entre Igualada i Capellades.

El conseller de Territori i Sostenibilitat ha explicat que el seu departament no ha de destinar partides concretes al pressupost per cada una de les obres que ha dur a terme. Calvet explica que les obres previstes es faran a través del Pla Econòmic Financer amb l’empresa Infraestructures.Cat, i aquest pla tindrà múscul suficient per abordar, durant el 2020 el projecte i les obres de la C-15.

Recordem que la Generalitat ha apostat per desdoblar el tram de la C-15 entre Igualada i Capellades amb un 2+2 carrils. I pel que fa el tram entre Capellades i Vilafranca es farà en el format 2+1. Aquesta intervenció tindrà un cost proper als 90 milions d’euros.

tornar_radioIgualada