icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

D’aquí a una setmana, quarta edició del rrrrec Festival

El dissabte 6 de setembre es durà a terme a Igualada la quarta edició del rrrrec Festival, una aposta que compta amb activitats per a tothom durant tot el dia i un cartell musical de luxe. Rrrrec Festival l’organitza l’associació laBastida, una enttitat que va neixer barri del Rec igualadí.

El festival es durà a terme a l’espai del Vapor de baix del carrer Creueta. Al matí s’han programat activitats per a nens i nenes, que conviuran amb una edició nova del Recrea’t, una de les activitats més exitoses i populars de l’associació, espai de trobada per a artesans i artistes que exposen i ofereixen les seves creacions.

Pel que fa al festival musical aquest començarà a les 8 del vespre i fins a la matinada. En total acturan sis grups musical. LJUBLIANA & THE SEAWOLF, ME AND THE BEES, ANÍMIC, CONTRA, els igualadins HUGKAKKE & LA BANDA i LASERS. laBastida oferirà servei de bar i cuina, a l’hora del vermut,  i per a sopar.  El rrrec Festival s’ha convertit en una espècie de festa d’aniversari de l’associació, que després de tres anys continua treballant des d’aquest antic barri industrial, reivindicant-lo com a espai útil i de futur per a la capital de l’Anoia.

tornar_radioIgualada