icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Dario Castañé assegura que no forma part del projecte d’#Igualada Som-hi perquè no volia presentar-se amb les sigles del PSC

En una roda de premsa per fer balanç dels 4 anys de mandat de Decidim Igualada, a la capital de l’Anoia, el portaveu de la formació, Dario Castañé, ha explicat els motius que l’han portat a desvincular-se dels nou projecte dels Comuns, dins de la coalició Igualada Som-hi. Segons Castañé, ha fet aquest pas al costat per motius personals, però també perquè no volia presentar-se amb una candidatura que portés les sigles del PSC, malgrat admetre que era una proposta necessària per la ciutat. Respecte els resultats de les eleccions municipals del 26 de maig, Castañé assegura que obren un nou escenari polític a la ciutat i aposta per un govern tripartit d’ERC, Igualada Som-hi i Poble Actiu.

Pel que fa els quatre anys que ha passat com a regidor al consistori igualadí, el portaveu de Decidim Igualada afirma que, tot i tenir un sol representant a l’Ajuntament, la formació ha fet una oposició constructiva i ha intentat trencar amb la bona imatge de Marc Castells.

Per últim, en quan el seu futur en el món de la política, segons Castañé, passa per continuar aportant la seva experiència dins de la formació Pirates, que li ha proposat ser portaveu intern nacional. També explica que li agradaria posar en marxa algun tipus de Cafè polític, que fos un punt de trobada informal per a les formacions polítiques igualadines.

 

tornar_radioIgualada