icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Darreres funcions dels Pastorets d’Igualada, al Teatre Municipal l’Ateneu

La temporada 2019-2020 de la representació d’aquesta obra de Josep Maria Folch i Torres per part del Grup de Teatre Esbart Igualadí arribarà al seu punt final el proper 12 de gener, amb una de les sessions reduïdes, de dues hores, a les 11,45h. Abans, però, aquest diumenge, es durà a terme la penúltima representació de la temporada, que en aquest cas serà una sessió completa, de tres hores, que començarà a 17,30h de la tarda.
Els interessats a assistir a les darreres funcions d’aquest espectacle, que narra el somni de dos vailets en la nit màgica de Nadal, poden reservar les seves entrades al web www.elspastorets.com , o comprar-les a l’agència de Viatges “Over Fer Frans”, o també, al es taquilles del Teatre Municipal l’Ateneu, els dies de representació.
Una de les protagonistes d’aquests Pastorets, l’Èlia Ferrer, explica que cada any incorporen alguna novetat aquest tradicional espectacle. Pel que fa els personatges d’en Lluquet i Rovelló aquesta temporada van a càrrec del germans Biel i Martí Rossell, del Marc Tarrida i del Pol Ferrer. Ferrer destaca també que els Pastorets d’Igualada és un muntatge que es fa de manera amateur i que s’ha anat fent al llarg dels temps gràcies a la implicació de diferents famílies.

tornar_radioIgualada