icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Davant del nou escenari polític, Aigua és vida Anoia demana que s’iniciïn els processos per a la gestió pública de l’aigua a #Igualada

La plataforma ecologista reclama al nou govern que es constitueixi a l’Ajuntament de la ciutat que una de les primeres accions que tiri endavant sigui rescatar el servei municipal d’aigua i iniciar els processos per a la gestió pública d’aquest servei. Segons Aigua és Vida, les urnes han mostrat que la ciutadania d’Igualada vol per majoria absoluta que la gestió del servei d’aigua sigui pública, ja que ERC, Igualada Som-hi i Poble Actiu, candidatures que sumen 11 regidors s’han pronunciat a favor de la gestió de l’aigua pública a la capital de l’Anoia. La plataforma considera que la gestió pública de l’aigua ha de ser una línia vermella per a la constitució del nou govern de la ciutat i que no iniciar els processos per a la gestió pública seria un frau democràtic.

Aigua és vida Anoia recorda que “segons afirma l’auditoria jurídica encarregada per la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament d’Igualada pot suprimir o rescatar el servei en qualsevol moment, per raons d’interès general, sense que Agbar tingui dret a indemnització”.

tornar_radioIgualada