icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

David Andrés es classifica de nou per a les semifinals del campionat del món de joves xefs

El xef del restaurant Somiatruites, David Andrés, ha estat escollit un any més entre els 10 millors cuiners menors de 30 anys d’Espanya i Portugal, segons els concurs San Pellegrino Young Chef. Andrés ha superat la primera fase en la qual hi han participat més de 2.000 xefs de menys de 30 anys de 243 països diferents. El xef igualadí, que competeix com a cap de cuina del restaurant Àbac de Barcelona capitanejat pel xef Jordi Cruz, s’ha classificat per les semifinals amb el plat “Buscant l’ús integral de la tonyina”, que vol reivindicar l’aprofitament de la tonyina.

Des d’ara i fins el desembre aniran tenint lloc les diverses finals de cada una de les 21 regions del concurs. Després s’anunciaran els 21 joves xefs de tot el món que es traslladaran a la final mundial que es disputarà a Milà, Itàlia.

Aquest és el tercer any consecutiu que el xef David Andrés es presenta al concurs San Pellegrino Young Chef, que cerca el millor xef jove del món. En les dues edicions anteriors, el xef igualadí va ser l’únic del món en repetir participació a les finals mundials celebrades a Milà. L’any passat es va quedar a les portes; entre els tres millors xefs joves del món i, enguany, torna a tenir l’oportunitat de lluitar per aconseguir-ho.

tornar_radioIgualada