icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

David Andrés participa aquest divendres en les semifinals del campionat del món San Pellegrino Young Chef

El xef del Somiatruites i subxef de l’AbaC és a Milà on aquest divendres participarà a les semifinals del campionat del món per a cuiners més joves de 30 anys. David Andrés participa en aquest concurs amb la recepta de “LLET d’ovella, carn de XAI, pistils de CARXOFA i fum de PI”. Si l’igualadí aconseguís passar a la final, tornaria a cuinar la recepta aquest dissabte. Andrés participa en aquesta final per segona vegada consecutiva, i ho fa com a millor cuiner menor de 30 anys d’Espanya i Portugal.

Per altra banda, David Andrés també és candidat a cuiner de l’any 2016.  Les votacions es poden fer on line fins el dia 16 d’octubre a les 23:59h. El nom del guanyador no es donarà a conèixer fins el dia 23 de novembre. Els cinc candidats que opten al guardó són: Quim Coll, de 4 amb 5 Mujades (Barcelona), Iolanda Bustos, de La Calèndula (Regencós), Alain Guiard, de La Mundana (Barcelona), David Andrés, de Somiatruites(Igualada) i Vicent Guimerà, de L’ Antic Molí (Ulldecona). Un jurat, format per professionals de diferents àmbits gastronòmics, ha fet la selecció dels cuiners candidats al guardó.

Aquí teniu l’enllaç per votar pel xef d’Igualada:

http://www.lavanguardia.com/participacion/concursos/20161001/41658560041/cuiner-de-lany-forum-gastronomic-barcelona.html

tornar_radioIgualada