icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

David Cáceres, més a prop de continuar sent l’entrenador de l’Igualada Rigat la temporada vinent

Tot i que només va signar pel curs actual, Cáceres va assegurar en una entrevista a Ràdio Igualada que la seva intenció és renovar una temporada més. Ho seguiria fent al costat de Francesc Fernández, que està sent el seu ajudant.

Al final del partit contra el Lloret el president de l’Igualada, Manel Burón, va reconèixer per megafonia que quan van destituir Cesc Linares no volia que el substitut fos David Cáceres perquè “és el meu amic i si després has de prendre aquests tipus de decisions és com si castiguessis un fill”. El cert és que després del gran final de temporada que ha fet l’equip, Burón va assegurar que no se’n penedeix d’haver pres la decisió i que “si (Cáceres) vol, sap que això és casa seva i que ja acabarem de parlar”.

David Cáceres, per la seva part, també es va mostrar molt receptiu i va deixar clar que l’objectiu principal era mantenir l’equip a l’OK Lliga. Després d’haver-ho aconseguit, el terrassenc ha afirmat que la setmana vinent s’asseurà amb la directiva i ha deixat clar que es troba molt a gust al club arlequinat: “els jugadors ens han rebut molt bé tant amb el Cesc (Fernández) com a mi i si tot quadra seguirem aquí per intentar fer bones coses”.

La setmana vinent David Cáceres i Francesc Fernández començaran a preparar amb la plantilla la World Skate Europe Cup, que es disputarà a Andorra del 18 al 20 de juny.

Foto: Twitter IHC

tornar_radioIgualada