icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

David Cáceres, nou entrenador de l’Igualada Rigat

David Cáceres és el nou entrenador de l’Igualada Rigat fins a final de temporada.

El que va ser una llegenda de conjunt arlequinat durant 14 temporades s’ha fet càrrec de l’equip amb l’objectiu de salvar la categoria. Avui mateix ja ha dirigit el primer entrenament amb la que ha estat la primera presa de contacte amb la plantilla. Com a jugador, Cáceres va arribar a l’equip igualadí l’any 1995 i va plegar el 2008. Amb tot, va tornar una temporada més com a jugador del primer equip la temporada 2012-13. El nou entrenador assegura que se sent molt il·lusionat de posar-se al capdavant de l’equip de la seva vida. “sempre ha estat el meu somni ser entrenador de l’Igualada. A, la que em va trucar el president no m’ho vaig pensar gens” ha assegurat. Ell mateix reconeix que tal com està la situació de l’equip és una aposta complicada, però per això mateix considera que si no ho tingués clar ja “no hauria agafat l’equip”.

El nou tècnic arlequinat ja compta amb un grau d’experiència a les banquetes: al 2013 va signar pel CHP St. Feliu de Codines i va estar-hi cinc temporades. També ha passat com a entrenador per diverses categories del Cerdanyola CH.

David Cáceres debutarà aquest dissabte a la banqueta de l’Igualada Rigat a la pista del Taradell. És un partit complicat davant un rival directe, encara que una victòria el podria fer pujar graons a la classificació de l’OK Lliga. De moment, ho farà acompanyat de del coordinador de la base, Marc Muntané, mentre s’espera que a finals de setmana es pugui incorporar el segon entrenador i un preparador físic. Muntané va dirigir el primer equip divendres, quan van destituir l’anterior tècnic, Cesc Linares.

 

 

 

tornar_radioIgualada