icon_radio

RÀDIO

BLOG

David Lagercrantz escriurà dos nou lliuraments de ‘Millennium’, sèrie creada per Stieg Larsson

VLLG ? / ACTUALITAT

David Lagercrantz, autor de la continuació de la trilogia ‘Millennium’, ha confirmat als mitjans que ha signat un contracte per a dos nous lliuraments, els ‘Millenium’ 5 i 6, que es podrien publicar respectivament els anys 2017 i 2019.

Fins el moment, el quart lliurament ja ha venut més de dos milions i mig d’exemplars arreu del món, situant-se en primera posició dels rànquing dels llibres més venuts. A casa nostra, ‘El que no et mata et fa més fort’, porta nou setmanes en llista i en primera posició en la categoria de la ficció en català, segons dades publicades en el suplement ‘Cultura/s’ del diari La Vanguardia (14.11.2015).

Recordem que David Lagercrantz publicava a finals d’agost d’aquest any ”El que no et mata et fa més fort” la continuació de la trilogia Millennium del suec Stieg Larsson. Després de la mort de l’escriptor suec s’obrien molts interrogants sobre el futur de la sèrie i si existia realment un quart lliurament inèdit.

Els hereus de l’obra de Larsson van decidir contactar amb David Lagercrantz perquè continues amb les aventures protagonitzades per Mikael Blomkvist i Lisbeth Salander. Lagercrantz va acceptar el repte i va escriure una novel·la que es centrava en el món dels hackers i el tràfic il·legal d’informació confidencial a escala internacional.

Article/post 1284 – Vols llegir? – volsllegir.cat

tornar_radioIgualada