icon_radio

RÀDIO Eleccions Municipals 2015

BLOG

Debat dels candidats d’Igualada, el proper dilluns dia 11, a Ràdio Igualada (20;30h)

L’emissora municipal organitzarà el proper dilluns el debat amb els caps de llista que concorren a les properes eleccions municipals del 24 de maig. Aquesta serà la primera oportunitat per escoltar i contrastar els projectes de ciutats de tots els candidats del 24M. El debat començarà a les 20:30h del dilluns i s’allargarà per espai d’una hora i mitja. El podreu seguir pel 103.2 FM, per www.radioigualada.cat i per l’App gratuïta IgualApp.

Debats sectorials i entrevistes als candidats

Ràdio Igualada farà aquest divendres el primer dels debats sectorials d’aquesta campanya electoral. El primer dia de campanya les formacions polítiques que concorren a les eleccions posaran sobre la taula les seves propostes d’educació i cultura. Pel que fa el divendres dia 15 de maig el debat sectorial es centrarà en l’àmbit social, mentre que el darrer dia de campanya, el 22 de maig, el debat sectorial estarà relacionat amb l’urbanisme i l’economia.  Aquests debats sectorials es podran seguir els divendres de campanya  de les 13:05h a les 14:30h. Finalment, a partir del dia 13 de maig passaran tots els candidats pel programa Igualada Capital de 09:05 a 09:50h. Així, el dia 13 de maig encetarà el torn el candidat de Solidaritat, Antoni Rosich. El dijous dia 14 de maig s’entrevistarà al candidat de la CUP, Albert Mateu. Per tancar aquesta setmana, el dia 15 de maig, visitarà els estudis de Ràdio Igualada el portaveu de PXC, Robert Hernando. Pel que fa la darrera setmana de campanya, els torns seran aquests: 18 de maig, Dario Castané de Decidim Igualada. 19 de maig, Joan Agramunt del PP. 20 de maig, Josep Maria Palau d’ERC. 21 de maig, Jordi Riba de Socialistes d’Igualada. Finalment, el dia 22 de maig arribarà el torn de l’alcaldable de CiU, Marc Castells. Totes les entrevistes es gravaran en format vídeo, i es penjaran posteriorment al web de Ràdio Igualada.

El dia 24 de maig, programa especial d’eleccions

A partir de les 19:30h Ràdio Igualada farà un programa especial d’eleccions amb el seguiment de la jornada electoral, i les resultats que es produeixin la nit del 24 de maig. El programa el podreu seguir pel 103.2 FM, a www.radioigualada.cat i a l’App IgualApp. Com a gran novetat és que el programa es podrà evure en imatges, a través d’streaming, a la pàgina web de l’emissora.

tornar_radioIgualada