icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Del 19 al 23 de novembre arriba la 7a edició del Prepara’t, la Setmana de l’Ocupació a Igualada

Un projecte impulsat per la Unió Empresarial de l’Anoia i l’Ajuntament d’Igualada per donar eines i propostes per a la recerca de feina a les persones que estan en situació d’atur o volen fer un canvi professional. L’edició d’aquest any girarà al voltant del canvis que està experimentat el mercat laboral amb l’entrada de les noves tecnologies. Les diverses ponències i xerrades del Prepara’t 2018 es realitzaran del 19 al 23 de novembre, de 2/4 de 10 del matí a una del migdia. Aquest any com a novetat aquesta iniciativa inclourà visites a empreses de la comarca i servei de coaching individual.

Les inscripcions al Prepara’t s’han de realitzar a través de la pàgina web de la Unió Empresarial de l’Anoia, www.uea.cat, o bé trucant al 93 805 22 92. Els participants hauran d’indicar a quina conferència volen assistir.

I en el marc del preparat es durà a terme també la 3a edició del Prepara’t Jove

Un projecte dirigit als estudiants i que té per objectiu promoure la reflexió dels joves sobre el seu futur professional, ajudant-los a què analitzin les seves preferències, vocacions, motivacions i la seva projecció en el mercat laboral, en el món de l’empresa i l’emprenedoria. Aquest any com a novetat, a part dels nois i noies de 4rt d’ESO, hi participaran alumnes de 3r d’ESO. El Prepara’t Jove tindrà lloc els dies 28 i 29 de novembre al Teatre Municipal l’Ateneu.

 

tornar_radioIgualada