icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Del 21 al 26 de novembre, Igualada i l’Anoia gaudiran de la millor ficció televisiva amb la 15a edició del Zoom

Al llarg de la setmana vinent, el Festival Internacional de Ficció Televisiva i Formats pre-estrenarà, a Igualada, una cuidada selecció de produccions internacionals de cinema per a televisió realitzades en els darrers anys. Entre d’altres propostes, es projectaran les 8 pel·lícules que conformen la Secció Oficial, la pre-estrena de la sèrie original “Vegüenza” i dos capítols de “La Zona”.

Una de les novetats del Zoom d’enguany és el “Talent Campus”, una estada formativa per a desenvolupar nous formats de televisió, amb la col·laboració de professionals del sector. Pel que fa els Premis del Festival Zoom 2017, el certamen reconeixerà Bruna Cusí, com a actriu promesa, i la producció “Nit i Dia” de TV3 i Mediapro, com a millor sèrie espanyola de l’any. El festival retrà un homenatge al periodista Àngel Casas, Premi d’Honor d’enguany i al programa de televisió “Saber y ganar”, que s’endurà el Premi Tu ets la tele.

El Festival ha estat organitzat per l’Ateneu Igualadí, amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada, la Diputació de Barcelona i el Departament Cultura de la Generalitat.

tornar_radioIgualada