icon_radio

RÀDIO Igualada notícies

BLOG

Del 7 fins al 16 de juliol hi haurà una sèrie d’actes amb motiu de la celebració de Sant Cristòfol.

El dia 10 de juliol és Sant Cristòfol, patró dels conductors i dels sectors vinculats a  l’automoció.

La celebració començarà el 7 de juliol amb el tradicional canvi de bandera entre empreses del sector. La Bandera sortirà de Tallers Montoliu i serà rebuda per Tallers  Marcel Claramunt, que enguany celebren cent anys d’activitat. El canvi de bandera es farà cap a dos quarts de vuit al mateix Taller Marcel Claramunt, al Polígon  de les Comes d’Igualada. Seguidament, es durà a terme la rua pels carrers d’Igualada, i  en acabar s’obsequiarà els assistents amb un refrigeri i pica-pica.

Els actes continuaran el dia 10 de juliol amb la benedicció de vehicles, al Passeig  Verdaguer d’Igualada entre dos quarts d’onze i les dues del migdia. A les vuit del vespre, se celebrarà la missa solemne al patró, a la Basílica de Santa Maria.

El dia 16 de juliol, se celebrarà la 7a Concentració de Clàssics  d’Igualada. L’acte es dura a terme a partir de les nou del matí a la rambla d’Igualada. A dos quarts d’onze es farà un petit recorregut  per la comarca, es tornarà a la Rambla sobre dos quarts de dotze o les dotze en punt on els cotxes i motos  quedaran exposats al públic. Els  vehicles admesos seran tots els vehicles i motocicletes matriculades fins al 1989, la inscripció és gratuïta a través d’Igualada Comerç i hi haurà  un petit obsequi a tots els assistents.

Per acabar el mateix 16 al vespre és dura a terme el Sopar del Gremi, a l’Hotel Amèrica d’Igualada. Un sopar on hi hauran sorpreses, espectacle i ball/disco mòbil per tancar els  actes. Un espai de trobada i intercanvi d’impressions.

tornar_radioIgualada