icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Demà dissabte, Masterclass de zumba solidària a la plaça de Cal Font

L’Associació de Prematurs de Catalunya SOM PREMATURS organitza la 5a Masterclass de zumba benèfica a Igualada, on els participants faran salut i col·laboraran en la causa solidària d’ajudar als infants prematurs, nascuts abans de la setmana 37 de gestació.

Al llarg de dues hores, d’11 a 13h, a la Plaça de Cal Font, els participants fan salut i col·laboren en una causa solidària: ajudar els infants prematurs, nascuts abans de la setmana 37 de gestació.

Enguany, 4 instructors de zumba ballaran i engrescaran a tots i totes les participants. Gràcies a ells, als voluntaris, i a les prop de 60 empreses col·laboradores, un any més sumarem esforços per sensibilitzar sobre la prematuritat, una condició que afecta gairebé el 7% dels infants nascuts a Catalunya.

Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web www.somprematurs.cat i demà presencialment a la plaça de Cal Font. L’aportació és de 6 euros i inclou samarreta, bossa d’obsequis i participacions en els sorteigs que es faran al final de l’esdeveniment. A més, hi haurà animació infantil amb pinta-cares i taller de bombolles pels més menuts.

Tant els fons recaptats amb la venda d’entrades com les aportacions econòmiques de les empreses col·laboradores es destinaran a l’Associació SOM PREMATURS, una entitat sense ànim de lucre present arreu del territori català. Integrada per familiars i professionals que viuen i comparteixen l’experiència de la prematuritat, SOM PREMATURS acompanya i dóna suport als pares i mares d’aquests infants, tant als hospitals com al llarg del seu creixement. Cal destacar que l’Associació té conveni amb 14 centres hospitalaris catalans.

L’objectiu de SOM PREMATURS és ajudar les famílies i promoure que els infants prematurs de tot Catalunya assoleixin el seu màxim potencial.

A la pàgina web de l’Associació, www.somprematurs.cat, trobareu tota la informació sobre l’esdeveniment i guies sobre la prematuritat.

fetxa_radioIgualada
tornar_radioIgualada