icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Demà i dissabte arriba la 9a Fira de l’Ensenyament d’#Igualada en format virtual

L’Ajuntament d’Igualada, en coordinació amb els centres educatius de la ciutat, ha posat en marxa la web www.firaensenyamentigualada.cat, on l’estudiantat i les famílies hi trobaran concentrada tota la informació dels ensenyaments postobligatoris que s’ofereixen a Igualada.

Al mateix temps, aquest divendres dia 16 es duran a terme dues conferències dirigides als centres educatius, perquè l’alumnat les pugui seguir en hores lectives: a les 9:30h es farà una videoconferència adreçada especialment a joves de Programes de Formació i Inserció (PFI), que porta per títol (Re)Enganxa’t als estudis; i a les 11:00h, tindrà lloc la videoconferència d’orientació adreçada especialment a l’alumnat de Batxillerat, titulada No et quedis enrere, el treball del futur ja està aquí!. D’altra banda, el dissabte dia 17 a les 12:00, s’ha programat la xerrada online dirigida a les famílies. Patrícia Illa és regidora d’ensenyament.

A la web firaensenyamentigualada.cat hi haurà detallada l’oferta formativa postobligatoria dels centres públics i concertats de la capital de l’Anoia.

FOTO: 2019

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada