Derrota contundent de l’Events CB Igualada femení a la pista del potent Manresa (74-38)

L’Events Club Bàsquet Igualada femení perd a la pista del Manresa per 36 punts de diferència (74 a 38)

El conjunt igualadí va fer un mal partit malgrat que al primer període només perdia de 3 punts. Ara bé, a partir del segon quart el conjunt del Bages va començar a agafar una gran diferència al marcador. Així doncs, al descans les igualadines perdien per 15 punts (36 a 21). A la represa, les manresanes van seguir incrementant la distància i al tercer quart l’Igualada es va col·locar 24 punts per sota. Al darrer període i amb l’enfrontament decidit, el conjunt de la capital de l’Anoia va seguir amb la mateixa línia i va acabar perdent pel 74 a 38 definitiu, 36 punts de diferència.

El proper partit de l’Events Club Bàsquet Igualada femení serà el 14 de gener a les Comes contra el Samà Vilanova i la Geltrú.