Derrota dolorosa de l’Yvette Pons CB Igualada en caure a l’últim segon contra el Draft Gramenet

L’Yvette Pons Club Bàsquet Igualada femení va perdre contra el Draft Gramenet per un punt de diferència (50 a 51) en rebre una cistella a l’últim segon.

El partit va ser molt anivellat durant tota l’estona, amb marcadors que es mantenien molt ajustats. Al descans, l’Igualada perdia per 5 punts de diferència, de manera que l’enfrontament es preveia molt obert. A la segona meitat, el conjunt de la capital de l’Anoia va retallar distàncies i va arribar al final del 3r quart amb un desavantatge de 3 punts. A l’últim període les jugadores igualadines van donar la volta al marcador i van arribar als últims minuts amb 4 punts per damunt. Ara bé al tram final, el Gramenet va retallar distàncies i quan faltava un segon per acabar va aconseguir la cistella definitiva que certificava la derrota de l’Igualada per un punt de diferència (50 a 51).

Aquest dissabte, el Club Bàsquet Igualada femení visitarà la pista del Viladecans en un partit que començarà a les 18h.