Derrota dramàtica del Monbus CB Igualada a Saragossa en rebre un 3+1 als últims segons

El Monbus Club Bàsquet Igualada va perdre a la pista de l’Olivar per 1 punt de diferència (76 a 75) amb un tir lliure addicional als últims segons.

El partit no va començar gens bé per als igualadins que al final del primer període perdien per 16 punts de diferència (31 a 15). Al segon quart, els jugadors de l’Igualada van reduir distàncies i van aconseguir arribar al descans a només 6 punts en contra (45 a 39). A la represa, l’Igualada va donar la volta al resultat i va arribar al final del tercer període amb un avantatge favorable de 5 punts. Al darrer quart l’Igualada va portar la iniciativa però als últims instants l’equip aragonès es va acostar al marcador. Quan faltaven 5 segons per acabar,  l’Olivar va encistellar un triple acompanyat d’un tir lliure addicional i l’Igualada va acabar perdent per un punt de diferència  (76 a 75).

Aquest dissabte el Monbus Club Bàsquet Igualada rebrà la visita de l’Esparreguera.