icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Des d’aquest dijous i fins diumenge, Igualada acull la 28a edició de l’European Balloon Festival

Aquest any el festival de globus més important del sud d’Europa comptarà  amb la participació d’una cinquantena de pilots d’arreu del món. El vol inaugural es farà aquest dijous, a 2/4 de 7 del matí, i inclourà una estrena mundial: la presentació de la Càpsula Aerostàtica Espacial. Es tracta d’una cabina preparada per volar a 20 mil metres d’altura, tancada i pressuritzada, desenvolupada per l’empresa aeroespacial Zero 2 Infinity i adaptada per l’empresa igualadina especialitzada en globus aerostàtics, Ultramagic.

Una altra de les novetats de l’European Balloon Festival d’enguany són les “Nits de Llum”, que ompliran la ciutat, durant tota la setmana, de globus nocturns i diferents activitats. D’altra banda, el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada, Jordi Marcè, destaca que en aquesta edició s’han fet canvis al camp de vol i s’ha ampliat l’aforament per tal de millorar la seguretat dels espectadors, especialment durant l’encesa de globus nocturna “Night Glow”, que es farà aquest dissabte a 2/4 d’11 de la nit, al Parc Central. Tot seguit començarà el concert de “La Banda del Coche Rojo”. Pel que fa els vols de competició tindran lloc a 2/4 de 7 del matí i a 2/4 de 8 del vespre, des de dijous i fins diumenge.

Tota la informació d’aquest festival, impulsat per l’Ajuntament d’Igualada i l’empresa Ultramagic, la podeu trobar al web ebf.cat.

tornar_radioIgualada