icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Des d’avui, i fins diumenge, afectacions d’aparcament i trànsit durant els dies de la VOLCAT

Els dies 1, 2, 3 i 4 Igualada viu una nova edició de la VOLCAT. Amb motiu d’aquestes proves en bicicleta de muntanya, quedarà prohibit l’estacionament al carrer França  i el carrer Itàlia , entre els carrers Alemanya i av. Catalunya, entre les  8 del matí del  dijous dia 1 d’abril fins les 3 de la tarda del diumenge dia 4 d’abril del 2021.

Els trams del carrer Itàlia i França, entre els carrers Alemanya i av. Catalunya, quedaran tancats al trànsit durant la celebració de les curses.

Com que les curses transcorren per poc tram urbà, les afectacions al trànsit seran mínimes. Durant les curses dels dies 1, 3 i 4 hi haurà talls intermitents de circulació durant les sortides, que afectaran el carrer Alemanya i l’avinguda Montserrat fins a Can Riba. La cursa del dia 2 d’abril ocasionarà algun tall intermitent durant la sortida, al carrer França i l’avinguda Europa.

Per les mesures especials de l’edició d’aquest any en motiu de la covid-19, l’arribada dels corredors serà intermitent i no agrupada, per tant, no es tallarà cap carrer i només es retindrà el trànsit de vehicles durant el pas dels participants de la cursa.

tornar_radioIgualada