icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Des de Càritas reclamen que aquest estiu hi hagi més casals i més beques per garantir l’accés a les activitats de tots els infants

La directora de Càritas Anoia Segarra, Montserrat Roca, ha enviat un comunicat on expressa la necessitat que els nens i nenes reprenguin el contacte personal, l’activitat física i l’apropament a la natura per davant de la tecnologia, sobretot d’aquells que han viscut en pitjors condicions el confinament.

Segons que expressa en la carta, “cal deixar de banda les pantalles i oferir espais on generar vincles afectius que ajudin a l’estabilitat emocional i personal”. En aquest sentit, ha posat de manifest que “caldran recursos econòmics per poder organitzar bons equips de monitors, per oferir beques i per complir les condicions que la situació postcovid demanarà. Segurament també s’haurà de ser creatiu i agosarat i caldrà demostrar que, així com a societat s’ha respost a la malaltia, hem de ser capaços de donar resposta a la desigualtat que el confinament ha agreujat”.

Tot plegat, tenint present les diferències socials que hi ha a la societat, “no n’hi ha prou amb donar eines tecnològiques o materials, cal també l’acompanyament personal, més enllà de l’esforç que estant realitzant professors i mestres aquests dies de confinament”.

tornar_radioIgualada