icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Des de Creu Roja s’assegura que s’estan garantint tots els drets de les persones amb vulnerabilitat

El coordinador de Creu Roja Catalunya, Enric Morist, ha assegurat que s’estan garantint tots els drets de les persones amb vulnerabilitat.

Morist ha posat d’exemple la unitat d’acció amb tots els alcaldes i alcaldesses del territori confinat de la Conca d’Òdena i ha explicat que s’estan produint “diferents comissions de tots els municipis. Sempre estem junts, i això ens dona una seguretat  perquè ho podem compartir i podem buscar solucions”. En un d’aquests aspectes, el coordinador de Creu Roja ha declarat que “el Centre de distribució d’aliments s’està garantint, tot i que ha expressat que “hi ha una ampliació de la demanda per l’angoixa que tenen moltes persones”. Per això ha posat com a exemple, “les que es troben dins d’un ERTE i que pensen que tindran un problema, o qui treballa en economia submergida i ara no tindran ingressos”. Malgrat tot, assegura que tenien fetes les previsions en aquest sentit i per això ha assegurat que “tot i l’augment de la demanda no faltarà subministrament i podem garantir la logística el temps que faci falta”.

Un altre dels temes de preocupació és el de les targetes menjador. Morist ha explicat que se n’ha completat la distribució i ha advertit que “ningú no la llenci, perquè es carregaran els imports el temps que faci falta. Els anirem afegint a les targetes”. També s’ha referit a les restriccions que han hagut de fer a les visites a domicili i ha assegurat que “ho hem fet per la seguretat de les persones que hi viuen”. També s’ha expressat sobre que funciona amb regularitat la distribució dels productes farmacèutics i també la de gas butà.

 

tornar_radioIgualada