icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Des de Junts per Igualada denuncien que ERC Igualada “defensa més el seu partit que els interessos de la ciutat”

Des de Junts per Igualada consideren que ERC, en relació amb la gestió de l’Escola de l’Ateneu Igualadí, s’ha mostrat més interessada a “defensar una conselleria del seu partit que els de la seva ciutat”. En aquest sentit, han declarat que “quan el senyor Conill (el portaveu d’ERC a Igualada) diu que el compromís del Departament d’Ensenyament és altíssim amb la ciutat, s’oblida que, a data d’avui, té un deute amb el nostre ajuntament d’1,2 milions d’euros, que corresponen als ensenyaments artístics dels cursos des del 2017 fins a l’actualitat”.

Des de Junts per Igualada denuncien que Enric Conill “s’ha aficionat a acusar-nos d’electoralisme i afirma que no es podrà començar el curs escolar perquè l’ajuntament es nega a pagar el conserge i el manteniment”. En aquest sentit, asseguren que d’ERC estan actuant amb “demagògia en estat pur”, perquè afirmen que el manteniment “s’ha de regular en un conveni, que s’està negociant”, de manera que aquestes declaracions públiques han fet des d’Esquerra “no ajuden a concretar. Nosaltres estem convençuts que el Departament d’Educació estarà a l’altura de la seva responsabilitat i que l’Escola de l’Ateneu podrà començar el curs amb la mateixa normalitat que la situació sanitària permetrà començar a la resta de centres”.

Per tot això, des de Junts han demanat que “ens agradaria que des d’ERC es defensi amb la mateixa contundència totes les escoles d’Igualada, també les concertades, quan són tractades arbitràriament per la Generalitat”. També s’han referit a la inversió municipal en ensenyament: “només volem recordar-los que aquest ajuntament ha impulsat la creació del nou institut, el pla de xoc de manteniment de les escoles, l’aposta per estudis universitaris públics, la nova escola bressol, les millores d’accessibilitat als entorns escolars o les beques a l’excel·lència, entre d’altres”.

tornar_radioIgualada