icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Des de l’Hospital Universitari d’#Igualada creuen que a final de novembre poden començar a notar una baixada de la pressió assistencial, si es confirma la tendència a la baixa de les dades COVID19 a la Conca

El director assistencial, el doctor Jordi Monedero, afirma que els efectes de les mesures restrictives, i sempre que es confirmi la dinàmica de desacceleració de la pandèmia a la Conca d’Òdena, començaran a notar els efectes en tres setmanes. Monedero destaca que són conscients que durant les pròximes setmanes la pressió assistencial continuarà sent alta, i caldrà esperar a final de novembre per veure si la pressió assistencial va una mica a la baixa.

El director assistencial de l’Hospital Universitari d’Igualada recorda que la pandèmia continua creixent, tot i que ho fa un ritme menor. La clau de tot plegat passa per situar la velocitat de reproducció per sota d’1 (cada 100 persones amb COVID se’n contagien menys de 100).

Monedero també ha confirmat que en aquesta segona onada de la pandèmia hi continuen havent defuncions. Respecte a la dada que apunta que en aquesta segona onada s’ha reduït el nombre de morts, Monedero diu que s’explica perquè ara hi ha persones més joves infectades, i per tant,amb més possibilitats de sobreviure. El director assistencial també comenta que un altre dels factors que han fet baixar la mortalitat és que moltes de les persones que tenien altres patologies ja han mort per la COVID19.

tornar_radioIgualada