icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Des del CAP Anoia informen que totes les cites prèvies per vacunar la població de 60 a 65 anys estan ocupades, a l’espera de l’arribada de noves vacunes

Des del centre demanen calma a la ciutadania, i expliquen que durant les properes setmanes arribaran noves remeses de vacunes. En el moment que arribin noves vacunes, es tornarà a obrir la cita prèvia al web www.vacunacovid.catsalut.gencat.cat . És per això que la infermera del CAP Anoia OIivia Rubio aconsella connectar-se al web un cop per setmana per veure si s’ha actualitzat el sistema de cita prèvia. Rubio comenta que l’usuari d’entre 60 i 65, en el moment de connectar-se es pot trobar amb diferents situacions; una, que el sistema no el tingui registrat a la llista, i per tant caldrà trucar al 061 per resoldre la incidència. I dos, que no hi hagi cita prèvia disponible, i per tant caldrà buscar una nova finestra per quan hi hagi vacunes disponibles.

CRIDA IMPORTANT – Des del CAP Anoia fan una crida a no abaixar la guàrdia per Setmana Santa. Des del centre han constatat un creixement important dels casos, i això, segons explica Olivia Rubio “ens fa molta por a una nova onada. Les vacunes, ara, no ens donen suficient cobertura per relaxar les mesures de protecció. Quan la vacunació sigui més massiva, i gran part de la població estigui vacunada serà el moment de rebaixar les mesures”.

ÀUDIO – Entrevista a Olivia Rubio… la vacunació a l’Anoia, efectes adversos de la vacuna, i la crida a no abaixar la guàrdia per Setmana Santa.

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada