icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Descomptes i avantatges per a la gent gran a les botiges associades a #Igualada Comerç

A principis d’any, l’entitat ja va promoure una acció amb l’associació de la gent gran d’Igualada. La proposta consistia a sortejar diferents vals de regal, entre el col·lectiu de gent gran, per consumir en les diferents botigues de l’associació. Ara, vist la bona acollida, s’impulsen noves iniciatives.

Igualada Comerç va demanar l’opinió dels comerciants pel que fa a oferir avantatges o descomptes a la gent gran de l’associació. La resposta va ser molt positiva i és per això que s’ha tirat endavant la iniciativa d’oferir ofertes de diferents establiments, presentant el carnet de soci de l’associació de gent gran d’Igualada. Aquests darrers dies s’ha signat el conveni de col·laboració entre les dues entitats. Per part de la gent gran aplaudeixen aquesta proposta de suport i sensibilització.

Dins de l’acord es proposa d’aplicar algunes iniciatives i propostes del projecte “Igualada, ciutat amiga de les persones grans”, promogut per l’Ajuntament d’Igualada. N’hi ha algunes de molt interessants, com ara tenir una cadira a disposició, a cada botiga, per a la gent gran.

tornar_radioIgualada