icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Després d’un any de pandèmia, Càritas alerta que s’agreugen els casos d’aquelles tendències que ja s’entreveien abans de la crisi

La directora de Càritas Anoia – Segarra, Montserrat Roca, ha explicat a Ràdio Igualada que hi ha alguns àmbits on la crisi social derivada de la COVID19 està deixant més marca. Roca comenta que una bona part d’aquells llocs de treball precari que hi havia abans de la pandèmia s’han perdut especialment en el sector de l’hosteleria i de servei a les persones. Segons la directora de Càritas a Igualada, ara, aquest col·lectiu tindrà molt complicada la seva inserció al món laboral.

Al mateix temps, des de Càritas veuen com s’agreuja la situació de les persones migrades que arriben a casa nostra. Segons Montserrat Roca, segueixen arribant nouvinguts, però la situació en la què es troben és molt pitjor.

Un altre dels àmbits que preocupa més l’educatiu. Càritas veu la bretxa digital com un greu entrebanc per aquells alumnes que tenen més difícil l’accés a la xarxa. Un situació que resta oportunitats als alumnes, però també a les seves famílies.

Montserrat Roca també ha advertit que quan finalitzin els ERTOS, la situació encara empitjorarà més.

tornar_radioIgualada