icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Dessota celebra aquest dissabte els actes del seu 15è aniversari

L’associació que gestiona la imatgeria festiva d’Igualada sense foc, Dessota, celebra aquest dissabte els actes del seu 15è aniversari. És per això que des de l’entitat es fa una crida a les igualadines i igualadins a participar, aquest dissabte dia 10 de setembre, dels actes impulsats per l’associació.

L’agenda prevista de les activitats d’aniversari de Dessota són aquests:

11:00h.: Presentació de l’igualadiníssim dedicat al 15è aniversari de l’Associació Dessota amb la presència de l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, el regidor de promoció cultural, Pere Camps, el president de Dessota, Joan Llorach, i resta de membres de l’associació.

11:25h.: Entrada des del carrer de l’Argent dels quatre capgrossos de l’entitat, acompanyats pels músics de Dessota. Ball a plaça i entrada a l’ajuntament fins al balcó, des d’on es llegirà el pregó, a càrrec d’en Carles Xuriguera, actor, director, guionista, escriptor i vitivinicultor català.

12:00h.: l’Àliga surt de l’Ajuntament i fa el seu ball a Plaça. Tot seguit, els músics de Dessota, situats encara al balcó, donaran entrada als Gegants de la Ciutat per tal que facin el seu ball solemne.

12:30h.: Cercavila amb Capgrossos, Àguila i Gegants de la ciutat fins a la Casa de la Festa (Museu de la Pell).

12:30 – 13:30h.: Rebuda i actuacions a càrrec de Teatre Nu amb la col·laboració de les seccions de Dessota.

13:30 – 14:00h.: Inauguració de la Casa de la Festa i tancament de l’acte obert a la ciutadania.

14:00h.: Dinar de germanor de l’Associació Dessota per tancar l’acte del 15è aniversari.

tornar_radioIgualada