icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Detinguda una jove anoienca per fingir el seu segrest a la República Dominicana

Una jove anoienca, de 22 anys, ha estat detinguda per fingir el seu segrest, a la República Dominicana. La falsa víctima, que volia aconseguir diners del seu pare per a una producció musical, va ser arrestada aquest dijous a l’aeroport de Madrid quan tornava de Santo Domingo, per un delicte d’amenaces condicionals i de simulació de delicte. La Unitat Central de Segrestos i Extorsions (UCSE) dels Mossos d’Esquadra es va fer càrrec el passat divendres del que inicialment va ser denunciat com el segrest d’una jove, de nacionalitat espanyola, a la República Dominicana. El pare de la noia va denunciar que havia rebut una trucada telefònica d’un home que l’advertia que la vida de la seva filla corria perill.

La noia, sense comunicar-ho a la família, havia viatjat a Santo Domingo, per reunir-se amb un noi que havia conegut per Internet i amb qui havia establert una relació sentimental. Els agents de la UCSE, investigant les xarxes socials i l’entorn de la noia, van poder establir la identitat del seu company sentimental (presumpte segrestador), i la van comunicar de forma urgent a la Policia Nacional de la República Dominicana, via Interpol.

Posteriorment el pare va rebre diverses trucades on se li exigia un rescat de 6.000 euros, per no matar a la noia.Finalment, el Departamento de Investigaciones de Secuestros de la Policia Nacional de la República Dominicana va localitzar la noia i va poder corroborar que aquesta estava voluntàriament al domicili de la seva parella. La noia va reconèixer que tot era un muntatge per obtenir diners del pare per a una producció musical ja que volia ser cantant.

La policia dominicana va procedir a la detenció de la parella. El noi, de 23 anys i nacionalitat dominicana resta pres a Santo Domingo mentre que la jove ha estat retornada a l’Estat Espanyol.

tornar_radioIgualada