icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Dijous es presenta el llibre “Salut! La vida amb elles” amb Alba Vergés i Tijana Postic a la Biblioteca d’Igualada

La biblioteca d’Igualada acollirà aquest dijous la presentació del llibre “Salut! La vida amb elles”, a les 19.30h de la tarda, amb la participació de la igualadina, exconsellera i vicepresidenta del Parlament de Catalunya, Alba Vergés, amb la directora del servei d’infermeria de l’hospital d’igualada i recentment guardona amb el Premi Internacional Catalunya, Tijana Postic, i amb l’autora del llibre, Magda Gregori.

El llibre gira al voltant de diferents converses amb professionals de l’àmbit sanitari que “ens acompanyen al llarg de la nostra vida” i en el llibre “Salut! La vida amb elles” es mostra que “no són ni superheroïnes ni àngels de la guarda però sí dones capaces de gestionar moments de màxima tensió, de prendre decisions ràpidament, de comunicar males notícies, de posposar la mort quan és possible o de lluitar quan una malaltia ho trenca tot. Elles, que naveguen entre el naixement i la mort, ens expliquen com és la vida”.

Durant la presentació del llibre es parlarà sobre la visió de diferents professionals sanitàries així com els elements més destacables que envolten la dona en l’àmbit de la Salut.

Cal fer la inscripció a l’acte a través del correu igualada@esquerra.cat o bé a través del Whatsapp 696373075

 

tornar_radioIgualada