icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Aquest dilluns es presenta el Pacte Comarcal de l’Anoia pel Dret a decidir

Aquest proper dilluns, a les vuit del vespre, tindrà lloc al teatre municipal l’Ateneu, el “Pacte a l’Anoia pel dret a decidir”. Un acte que té com a objectiu refermar el compromís de la societat amb el dret a decidir i que comptarà amb la participació de representants d’entitats, partits polítics, sindicats, i també del president de l’Associació de Municipis per la Independència, Josep Maria Vila d’Abadal, i del coordinador de la comissió de Comunicació de l’Assemblea Nacional Catalana, Ferran Civit. El pacte comarcal de l’Anoia pel Dret a Decidir és fruit del treball que ha portat a terme els membres de l’Assemblea Nacional Catalana de l’Anoia i els representants de l’Associació de Municipis per la Independència . Amb aquest acord es comprometem a destinar els esforços necessaris per tal de poder fer la consulta el proper 9 de novembre.

D’altra banda, des de l’Assemblea Nacional Catalana, a Igualada, també es té previst dur a terme el proper 25 de juliol, a Les Comes, una trobada amb la presidenta d’Òmnium Cultural, Muriel Casals, i la de l’Assemblea Nacional Catalana, Carme Forcadell. En el marc de les activitats que s’estan organitzant des de l’Assemblea Territorial a Igualada de cara a la celebració del proper 11 de setembre, a finals d’agost, també faran un assaig de la gran Ve baixa que es vol fer per la Diada. A més,  també estan preparant un acte de Record Guinness, amb l’enlairament d’una gran estelada.

Tota la informació referent a les activitats de l’Assemblea Nacional Catalana, a Igualada, es poden trobar al web www.igdxindependencia.cat

tornar_radioIgualada