icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Dimarts comencen les inscripcions per a les gairebé 200 activitats de tardor que ofereixen els centres cívics municipals

El proper dimarts, 16 de setembre, s’obren el termini d’inscripcions per a les activitats de tardor dels equipaments cívics municipals, és a dir, l’Espai Cívic Centre i el Centre Cívic de Fàtima. La nova programació inclou unes 190 propostes d’àmbits molt variats com idiomes, cuina, esports, astronomia, pintura, noves tecnologies, sardanes, o control de les emocions. El primer dia les inscripcions estaran reservades a les persones empadronades a la ciutat i, a partir de dimecres, s’obriran a tothom. El dia 16, les inscripcions on-line a través del web www.igualada.cat començaran a les 8h i les presencials i telefòniques, a l’Espai Cívic Centre i al Centre Cívic de Fàtima, es podran efectuar de nou a dues i de quatre a set de la tarda, tant el dia 16 com el 17. A partir d’aquí, es faran en l’horari habitual de cada equipament.
Paral·lelament, també s’ha fet pública la programació de cursos del Programa de Millora del Pla de Barris de Sant Agustí que, en aquesta ocasió, inclou com a novetats, cursos per aprendre l’ús dels dispositius Android, per crear el propi bloc autobiogràfic, un curs de retoc fotogràfic i un altre per aprendre a crear una botiga on-line. En aquest cas, les inscripcions es podran fer de forma presencial a l’Oficina del Programa de Millora del Barri de Sant Agustí (Pl. de la Creu, 18) o al web www.igualada.cat. 
tornar_radioIgualada