icon_radio

RÀDIO

BLOG

Dissabte 20 de desembre, darrer ‘Cuina oberta’ del 2014

Cuina oberta / Ràdio – El temps passa volant! Ja n’hem fet dotze edicions del ‘Cuina oberta’, i amb el programa que s’emet aquest cap de setmana tanquem la primera part de la primera temporada a Ràdio Igualada. El balanç és molt positiu. Estem contents de com va evolucionant el programa, però estar molt clar, volem anar a més. Però com diu la dita ‘piano, piano…’, no fos cas que perdem la partitura, o més ben dit, la recepta. Avui dissabte dia 20 de desembre i redifusió l’endemà diumenge dia 21, us hem preparat el següent contingut: obrirem el programa amb el ‘Minut cero’ dedicat a fer un breu repàs a la història de l’escudella o carn d’olla, plat típic del Nadal.  Tot seguit, rebem en directe a l’estudi de Ràdio Igualada a Joan Boix, un dels impulsors del nou restaurant de cuina natural i vegetariana, el ‘Cor Verd’. Un projecte reeixit que compta amb el recolzament de molts igualadins i anoiecs que ja han tastat la seva carta.

D’altra banda, la nostra col.laboradora, la blocaire i cuinera Eva Olivares, ens oferirà a través del seu portal web -evacuinera.cat- el receptari de Nadal que ens ha preparat, amb molt de gust: Llagostins amb tempura de sèsam, Sopa de peix i Roques de xocolata. Per llepar-se els dits!

Toc de lectura nadalenca i culinària. Isabel Casas, llibretera igualadina (Llegim? Llibreria), ens ha preparat un bon grapat de novetats de llibres de cuina, per cuinar, llegir o regalar aquestes festes nadalenques.

I dins de la secció, ‘L’Anoia del camp a la taula’, el projecte impulsat pel Departament de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de l’Anoia, per promocionar els productors i productes de proximitat de la nostra comarca, us donarem a conèixer el servei que ofereix ‘Hortet del Bruc’, venda de productes ecològics directament del camp, amb venda directe i també a través de la xarxa. Conversarem amb Pau Padrona, un dels membres d’aquesta empresa familiar que gestiona l’Hortet del Bruc.

Després del període de vacances dels col.laboradors de Ràdio Igualada per aquestes nadalenques, el ‘Cuina oberta’ s’incorporarà de nou a la ràdio el dissabte dia 10 de gener del nou any, 2015. Tenim un llarg camí per recorre junts i compartir bona cuina. Amb els nostres millors desitjos per aquestes festes i per al nou any. Bones festes i bona cuina!

 

tornar_radioIgualada