icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Dissabte i diumenge, mapping a la façana de l’Ajuntament d’Igualada

Aquest cap de setmana, tant dissabte com diumenge al vespre, la façana de l’Ajuntament d’Igualada servirà de pantalla per a la projecció del mapping Project@ Igualada. Aquest muntatge audiovisual, adaptat a la morfologia de l’edifici i que juga amb els seus elements arquitectònics, destacarà alguns dels elements més distintius i singulars de la ciutat d’Igualada, fent referència a la tradició, el patrimoni, la cultura, els esports, els esdeveniments la indústria o, fins i tot l’entorn i el medi ambient. La Festa dels Reis, evidentment, en serà una de les protagonistes principals.

L’estudi de disseny igualadí Burzón*Comenge ha estat el responsable d’elaborar aquest mapping, un treball que ha comptat amb la participació d’un equip de set persones durant les darreres cinc setmanes. El mateix estudi ha estat responsable anteriorment de l’elaboració del vídeo mapping de l’església de Sant Climent de Taüll, una projecció a través de la qual es pot veure virtualment la seva policromia original i el pantocràtor que actualment es conserva al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC). Aquest treball ha estat mereixedor del Premi Laus Or, un guardó promogut per l’Associació de Dissenyadors Gràfics i Directors d’Art del FAD (ADG-FAD).

El mapping d’Igualada es podrà veure els propers dies 27 i 28 de desembre. Dissabte  entre les 19 i les 22h i diumenge entre les 19:30h i les 22:00h, amb passis cada mitja hora a la Plaça de l’Ajuntament. Aquesta és una de les més de cent activitats promogudes pel consistori de la capital de l’Anoia coincidint amb les dates nadalenques sota el títol comú Per Nadal, a Igualada som els Reis!.

tornar_radioIgualada