icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

Una trentena d’alumnes participen en el segon Stage de Banda Simfònica d’Igualada, inaugurat dissabte passat

Dissabte passat, 17 d’octubre, va tenir lloc a l’Escola Municipal de Música d’Igualada la inauguració i primera sessió de la segona edició de l’Stage de Banda Simfònica d’Igualada, que organitza l’Ajuntament de la ciutat i produeix l’entitat Contrapunt, amb la col·laboració de l’Escola de Música i la Banda de Música d’Igualada.

La directora i creadora de l’stage, Concepció Ramió, va ser l’encarregada d’obrir l’acte inaugural agraint la participació, ja que l’esdeveniment compta enguany amb una trentena d’inscrits. A continuació, van intervenir la directora de l’Escola de Música, M. Queralt Martí, la presidenta de la Banda de Música, Carla Sabaté, i el regidor de Promoció Cultural de l’Ajuntament, Pere Camps, que van dirigir-se al públic remarcant la importància de l’entusiasme i el treball d’aquests joves per la música en particular i per la societat en general, i el motor que representa aquest esdeveniment per la salut cultural de la ciutat i la comarca.

A continuació els assistents van poder gaudir d’unes peces de Miquel Badia i Josep Serra per a fiscorn i piano, a càrrec de Marcel Puig i Laura Muñoz, abans que l’acte es clogués al migdia amb un petit refrigeri. Els participants, que ja havien començat el treball a les 10h, amb la preparació d’audicions i les primeres audicions, va seguir a la tarda amb les darreres audicions i les primeres sessions d’assaigs conjunt d’exercicis, improvisacions i lectures de peces de treball, sota la direcció de Concepció Ramió.

L’stage continuarà els dies 31 d’octubre i 14 i 28 de novembre, amb professors col·laboradors diversos, i es clourà amb un concert de peces variades, que tindrà lloc el diumenge.

tornar_radioIgualada