icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

Diumenge, les escoles públiques fan una activitat en favor de la Marató de TV3

El diumenge, 14 de desembre, les escoles públiques faran que la plaça de l’Ajuntament es converteixi en un circuit per on, els participants, aniran veient i entenent com funciona i què pot posar malalt un cor.

Durant tot el dia s’aniran omplint les arteries de sang i veuran quin recorregut fa aquesta per tot el nostre cos, pedalaran per mantenir il·luminat un cor, passaran per arteries sanes i d’altres que no ho estan tant, veuran que amb l’alimentació poden mantenir el nostre cos en forma i sa!, veuran com, si es neix amb alguna malaltia del cor pot afectar o no a l’hora de fer les coses que voldríem. Al final, i des del centre d’aquest circuit, faran bategar un cor entre tots i entendrem una mica millor el seu funcionament .

Els donatius

Els donatius a La Marató 2014 permetran impulsar la recerca sobre les malalties del cor, per aconseguir millorar la qualitat de vida dels afectats. Per treure’n el màxim profit a l’activitat recaptatòria hem pensat en tornar a organitzar un sorteig d’una panera gegant amb regals de tot tipus. Aquests regals són aportacions desinteressades de moltes empreses de diferents sectors de tota la comarca. Per aquest motiu durant aquests dies i fins al dia de la Marató es posaran a la venda les butlletes al preu simbòlic d’un euro, a les diferents AMPAs i els comerços adherits, per participar en el sorteig de la Panera.

L’import íntegre recaptat de la venda d’aquestes butlletes es destinarà a la Marató.

 

tornar_radioIgualada