icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Doctor Jordi Monedero “tenim l’Hospital Universitari d’Igualada ple; de patologia COVDI19, però també a causa d’un augment important de patologia no COVID”

El director assistencial del centre hospitalari ha confirmat a Ràdio Igualada que estan patint una alta pressió assistencial que ve donada per l’increment de casos COVID19, una cinquantena en planta, però també per altres patologies que requereixen ingrés, i que fan que l’Hospital Universitari d’Igualada estigui en una situació complicada. En aquests moments hi ha pacients a urgències esperant un llit a planta.

El doctor Jordi Monedero també ha comentat que les UCI’s del centre estan plenes, i que des de fa setmanes es fan derivacions de pacients crítics a les UCI’s de l’Hospital del Mar i de l’Hospital de Sant Pau. Un dels principals problemes que planteja el doctor Monedero és que aquests dos centres de referència comencen a tenir els seus llits de crítics plens, i això obligarà a fer derivacions a d’altres centres. El director assistencial també explica que la mitjana d’edat dels pacients d’UCI’s ha baixat considerablement, i es situa, a Igualada, en 50 anys.

Les previsions amb les que treballa el centre de la capital de l’Anoia és que els ingressos aniran a més en els propers dies per l’efecte de les vacances de Setmana Santa.

ENTREVISTA al director assistencial de l’Hospital Universitari d’Igualada, doctor Jordi Monedero

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada