Dos gols encaixats als darrers minuts condemnen el CF Igualada a una derrota al camp del Sant Cugat (5-3)

El Club Futbol Igualada femení perd al camp del Sant Cugat per 5 a 3 i ha baixat al tercer lloc a la classificació de Preferent.

Les blaves van fer una bona primera part i van arribar al descans amb un resultat favorable d’1 a 2 gràcies als gols de Paula Bohigas i Laia Garcia. El conjunt de la capital de l’Anoia tenia diverses baixes en aquest enfrontament que el van condicionar. Tot i així, a la represa l’equip es va col·locar amb un interessant empat a 3, amb un gol de Maria Gallego, quan faltaven menys de deu minuts per acabar el partit. Ara bé, al tram final l’equip igualadí no va poder aguantar l’embranzida de les vallesanes i el Sant Cugat va fer dos gols més que van deixar el marcador amb el 5 a 3 definitiu.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada femení rebrà a les Comes la visita del Cambrils.

Foto arxiu: Marc Domingo